A sorozatot 1993-ban Antall József miniszterelnökünk halálával szakították félbe, azonban idén, 30 évvel a sorozat amerikai debütálása után, újra együtt izgulhatunk Dagobert bácsiért, ha hétköznaponként 18:00-kor a Disney Csatornára kapcsolunk.

 

Bővebben...

Minden újrakezdés nehéz, de merni kell változtatni - példamutató élettörténetek a Richter Gedeon Nyrt. legújabb programjában

 

Bővebben...

A népszerű rajzfilmfigura, Minnie egér csillagot kapott a hollywoodi Hírességek sétányán. Január 22-én a hollywoodi kereskedelmi kamara egy csillagot adományozott a Disney kabalafigurájának Minnie egérnek, a hollywoodi Hírességek sétányán.

 

Bővebben...

Jubileumi Diákolimpia, Európai Diáksport Nap, a sportolás iránti szeretet és érdeklődés elmélyítése. Csak néhány téma, amiben tavaly a Magyar Diáksport Szövetség kommunikációját segítettük.

 

Bővebben...

Csak egy kattintás, és mindenki beszerezheti a mindennapi munkához szükséges vas mennyiséget, akár a hét minden napján. Több héten át online, print és rádióreklámokkal segítettük Magyarország egyik vezető acélkereskedelmi vállalatának webshop kampányát.

 

Bővebben...