November 10-én 6. alkalommal kerültek átadásra a Richter Aranyanyu díjak. A Richter Gedeon Nyrt. és Rácz Zsuzsa író által alapított díj célja, hogy láthatóvá tegyék, elismerjék azokat az oktatásban, egészségügyben és szociális szférában dolgozó nőket, akik sokszor a háttérben végeznek felbecsülhetetlen értékű munkát. A Ridikül Magazin különdíjával együtt idén is kilenc nő vette át a Richter Aranyanyu Díjat a nők megbecsülésének ünnepén, a november 10-én tartott díjátadó gálán.

A négy kategória egy-egy győztesét a már jól ismert zsűri tagjai – Dobó Kata színésznő; Kriston Andrea, a Kriston Intim Torna módszer kidolgozója; Nagy Tímea olimpiai bajnok párbajtőrvívó; és a „házigazdák”: Beke Zsuzsa, a Richter Gedeon Nyrt. kommunikációs vezetője, valamint Rácz Zsuzsa író – közösen választották ki. A programhoz idén műsorvezetőként Jakupcsek Gabriella is csatlakozott. A gálaesemény fellépője a Nem adom fel együttes volt.

A különdíjakkal együtt az elmúlt hat év során összesen 46-an vehették át a Richter Aranyanyu Díjat munkájuk méltó elismeréseként.

Ügynökségünk a gála teljes körű szervezéséért volt felelős, melynek a Budapest Music Center adott otthont.