2021-ben is 20 millió forinttal támogatta a Richter Gedeon Nyrt. azt az öt nyertes csapatot, akik ezáltal lehetőséget kaptak a pályázataikban bemutatott terveik megvalósítására. A virtuális díjátadóhoz szükséges animáció elkészítése és a zsűri kisfilmjeinek vágása is a mi feladatunk volt, valamint ügynökségünk készíti a csapatok megvalósuló projektjeit bemutató filmeket is, melyeket az októberi Richter Anna Díj gálán láthat majd a közönség.

A készülő kisfilmekben bemutatunk egy igazi gerincműtétet, játékfilmet a demenciáról, természettudományos roadshow-t, egészséges táplálkozással foglalkozó kosárközösségeket, valamint egy sürgősségi ellátást segítő kézikönyvet is.

A díj célja, hogy inspirálja az egészségügy, oktatás, kutatás, gyógyszerészet területein dolgozó szakembereket olyan újszerű ötletek megvalósítására, amelyek innovatív módon járulnak hozzá az oktatás, vagy egészségügy fejlődéséhez, megkönnyítve az ott dolgozók mindennapjait. Bővebb információ található a program honlapján www.richterannadij.hu és a www.facebook.com/richterannadij oldalon.