A hazai gyógyszergyártás meghatározó vállalata, a mintegy 50 országban közvetlen jelenléttel bíró, több mint 12 000 főt foglalkoztató Richter Gedeon Nyrt. májustól új vállalati image reklámmal lép hazai és nemzetközi piacainak közönsége elé. A kampány célkitűzése, hogy megerősítse a Richter készítményeinek világszínvonalú minőségével és megbízhatóságával kapcsolatos fogyasztói percepciót.

 

Bővebben ...

A 2009 óta futó Richter Egészségváros program új beharangozó animációs reklámfilmje arra a koncepcióra épült, hogy minél dinamikusabb és látványosabb elemekkel mutassuk be a töretlen sikernek örvendő prevenciós programsorozat különböző elemeit.

 

Bővebben ...

A Richter Gedeon Nyrt. első, egyetemisták számára szervezett ötletmaraton versenyét a Merlin Communications szakmai közreműködésével karöltve valósította meg a magyar gyógyszergyártó vállalat.

 

Bővebben ...

A Richter Gedeon Nyrt. a hazai orvostársadalom nélkülözhetetlen munkájának elismerése és támogatása érdekében alapította meg a Richter Érdemérem Díjat.

 

Bővebben ...

2022-ben újra három inspiráló élettörténetet mutat be a Richter Főnix Közösség programja. Az idei évben olyan tabudöntögető filmeket ismerhetnek meg a kezdeményezés követői, melyek az egyéni sorstörténetek feldolgozása mellett valós társadalmi problémákra is rávilágítanak. A Főnixek életútját bemutató filmek márciustól lesznek elérhetőek a Richter a Nőkért Facebook és YouTube csatornáján, valamint a weboldalon.*

 

Bővebben ...